Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Van vmbo-t 4 en naar havo 4

Volg je een vmbo-t-opleiding en overweeg je na je slagen over te stappen naar 4 havo? Dan kun je in Zaanstad op verschillende scholen terecht die een havo-opleiding aanbieden, waaronder het SMC. Je bent van harte welkom!

Overstappers van vmbo/t-4 naar havo-4 zijn van harte welkom tijdens het Open Huis van 2 februari 2021 van 18.00-21.00 uur
Let op: het Open Huis is onder voorbehoud gepland.
In verband met COVID-19 is niet met zekerheid te zeggen of de organisatie van het Open Huis door kan gaan.

Aanmelden voor de overstap en een intakeprocedure kan t/m begin maart 2021. Je kunt een aanmeldingsformulier halen op je eigen school (meestal bij de decaan) en daar moet je het ingevulde formulier ook weer inleveren.
 

  • De brochure 'van VMBO naar HAVO in de Zaanstreek' komt hier spoedig beschikbaar. 
  • Het Gezamenlijk beleid Zaanstreek - Aanmelding en inschrijving Havo 4 voor schooljaar 2021-2022 is nog niet beschikbaar. 
  • De profielen en mogelijke keuzevakken kun je hier vinden

Wil je nu al meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met dhr. A. Auerbach, afdelingsleider van de havo-bovenbouw op het SMC, via aauerbach@stmichaelcollege.nl.