Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Laptop

Op het St. Michaël College werken alle leerlingen met een laptop. Het huidige onderwijs vraagt om moderne leermiddelen. Nu het onderwijs steeds meer digitaliseert, is het efficiënt dat elke leerling direct de beschikking heeft over een laptop.

Voordelen
  • De leerlingen kunnen extra informatie zoeken in de les.
  • Met digitale leermiddelen kan er beter worden ingespeeld op de verschillende niveaus van de leerlingen.
  • Digitaal lesmateriaal is uitdagend, aantrekkelijk en levensecht.
  • De lessen worden meer interactief.
Laptop in de les

De laptop is een extra hulpmiddel in de les. Het digitale les- en oefenmateriaal voegt veel toe aan de lesboeken en het lesmateriaal. De lessen zullen meer ingericht worden op het gebruiken van het digitale aanbod.

Opladen

De leerling neemt de laptop mee naar huis en kan deze thuis gebruiken en opladen. De accu is krachtig genoeg om een schooldag lang te gebruiken. Elke leerling is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen laptop en moet daar dus ook zorgvuldig mee omgaan. Uiteraard rust er garantie op de laptop.

Kosten laptop

De eigen bijdrage van de ouders aan deze laptop bedraagt voor het schooljaar 2019-2020 ongeveer € 18,50 per maand. Deze kosten zijn inclusief verzekering en garantie. Na drie jaar is de laptop afbetaald en is de laptop eigen bezit. Het is ook mogelijk de laptop in één keer te kopen.