Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Discotheekcommissie

De discotheekcommissie of DJ-commissie verzorgt de muziek op schoolfeesten. We zetten hiermee de sfeer op de feesten zodat iedereen helemaal los kan gaan. Bij de discotheekcommissie leer je hoe de DJ-booth moet opbouwen en hoe je met alle apparatuur omgaat. Heb jij er altijd al van gedroomd om DJ te worden? Dit is je kans! Geen ervaring? Geen probleem, je krijgt een echte DJ-cursus en zult alles leren!

Tijdens party-avonden en andere evenementen op het SMC staat de discotheekcommissie achter de draaitafels. We zorgen voor de beste muziek en de juiste sfeer! Ook regelen we de technische kant van de muziek, bijvoorbeeld het installeren van materiaal en het verhelpen van storingen. De commissie krijgt veel vrijheid en heeft daarbij ook een grote verantwoordelijkheid. We gaan hier natuurlijk goed mee om en maken hier duidelijke afspraken over. De voornaamste taak van de commissie is om alle leerlingen los te laten gaan op de muziek die zij draaien. Dat doen we door uit te zoeken wat voor muziek de leerlingen leuk vinden en verder door de juiste muziek op het juiste moment te draaien. We werken met prachtige apparatuur, voor de echte kenner: een Pioneer CDJ-2000 Nexus draaitafel en een Pioneer DJM-900 Nexus mixer. Ook hebben we een mooie booth waardoor we extra opvallen en een goede speakerset zodat het dak eraf knalt.

Wat zo leuk is aan deze commissie is dat je echt goed leert draaien en meer over muziek leert. Tot slot, het fijnste gevoel wat je kan hebben is als de zaal los gaat op muziek die jij draait! Als je eenmaal dat gevoel hebt ervaren kan je bijna niet meer stoppen met draaien.