Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Loungecommissie

De loungecommissie bouwt de lounge tijdens schoolfeesten op- en af en regelt alles wat hier gebeurt. We hebben een supergezellige groep en het is erg leuk om de lounge zelf te mogen “ontwerpen”. Vind jij het leuk om extra sfeer te geven aan een schoolfeest en ben je creatief? Dan is de loungecommissie echt jouw ding!

De loungecommissie tovert de kantine voor het schoolfeest om tot een prachtige lounge aan de hand van het thema van de avond. De kantine wordt versierd met slingers, posters, kussens en stoeltjes. De commissieleden zijn erg creatief en zij halen voor elk loungefeest alles uit de kast om de kantine tot een gezellige en versierde lounge te maken. Zij zorgen voor goede, comfortabele loungeplaatsen en natuurlijk relaxte muziek. De ideale omstandigheden om de hele avond lekker te chillen. De loungecommissie streeft ernaar om alle leerlingen een fantastische en relaxte loungeavond te bezorgen, geheel in stijl.