Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Muziekcommissie

Heb jij altijd al een live muziekavond willen organiseren? Ben jij graag op het podium, maar het liefst als onderdeel van de crew? Dan is de muziekcommissie echt wat voor jou! 

Wij van de muziekcommissie organiseren ieder schooljaar twee activiteiten op het St. Michaël College en helpen mee als podiumassistentie bij o.a. de muziek eindpresentaties. In november organiseren we een fantastische muziekavond genaamd 'Candle Light'. Op deze avond wordt akoestische muziek gemaakt door leerlingen van school. Het is altijd een gezellige, sfeervolle avond met veel (de naam zegt het al) kaarslichtjes! 

In het tweede semester organiseren we ook een muziekavondje, maar dan compleet anders. Het is niet meer akoestisch, maar juist elektrisch. Dat is het welbekende 'Michael Live'.

Omdat we veel muzikaal talent op onze school hebben, is dit ieder jaar weer een geslaagde avond. Deze avonden zijn hier ieder jaar natuurlijk niet zomaar. Er moet veel van tevoren en op de avond zelf worden geregeld. Dit is waar wij van de muziekcommissie onze talenten gebruiken. Ondanks dit vele werk is het ieder jaar weer erg leuk! Je leert veel mensen kennen en je komt veel talenten tegen. Aan het eind van de avond wordt er nog even met de hele organisatie geëvalueerd. We drinken nog even gezellig wat (nadat er is opgeruimd natuurlijk) en maken nog een groepsfoto. Dan gaan we naar huis en verheugen ons alweer op het volgende feest.

Lijkt jou dit wat? Schrijf je dan in voor de muziekcommissie!