Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Muziekcommissie

De muziekcommissie organiseert ieder jaar twee activiteiten op het St. Michaël College. In november organiseren ze een muziekavond genaamd 'Candle Light'. Op deze avond wordt akoestische muziek gemaakt door leerlingen van school. Het is altijd een gezellige, sfeervolle avond met kaarslichtjes door heel de aula. 

In het tweede semester organiseren we ook een muziekavondje, maar dan compleet anders. Het is niet meer akoestisch, maar juist elektrisch. Dat is het welbekende 'Michael Live'.

Omdat we veel muzikaal talent op onze school hebben, is dit ieder jaar weer een geslaagde avond. Deze avonden zijn hier ieder jaar natuurlijk niet zomaar. Er moet veel van tevoren en op de avond zelf worden geregeld. Ondanks dit vele werk is het ieder jaar weer erg leuk! Je leert veel mensen kennen en je komt veel talenten tegen. Aan het eind van de avond wordt er nog even met de hele organisatie geëvalueerd. We drinken nog even gezellig wat (nadat er is opgeruimd natuurlijk) en maken nog een groepsfoto. Dan gaan we naar huis en verheugen ons alweer op het volgende feest.