Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Sociale commissie

De sociale commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van drie projecten: de sinterklaasactie, de brownie-actie en de pannenkoekenweek.

Voor de sinterklaasactie zamelen we in november zakken vol cadeautjes in bij de leerlingen om ze daarna geheel in passende outfit langs te brengen bij een verzorgingshuis in de Zaanstreek. Hierbij mag de goede oude Sint natuurlijk niet ontbreken. 

Voor de brownie-actie en de pannenkoekenactie bakt er een dagelijks wisselend team van fanatieke ouders en leerlingen een week lang honderden pannenkoeken of brownies. In de kleine en de grote pauze worden deze hapjes verkocht aan de hongerige leerlingen die het goede doel willen steunen. Deze acties zijn bij elke leerling op de school bekend en zijn ieder jaar een groot succes. De winst van de acties gaat naar een goed doel dat eens in de drie jaar verandert.