Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Ski & Boardcamp

Eindelijk is het dan ook op het St. Michaël College een feit, de echte Skireis! De Skireis is bedoeld voor de klassen 2, 3, 4 en v5. De Skidag was altijd al een groot feest, maar een echte Skireis is natuurlijk nog veel spannender. De Skidag blijft gelukkig ook bestaan, zodat alle klassen ook die fantastische trip nog kunnen maken!

Samen met 50 leerlingen en 6 docenten vertrekken we 24 februari tot en met 1 maart. We rijden in Zuid-Oostelijke richting naar het Skigebied Salzburger Sportwelt. Dit skigebied ligt 60 km ten zuiden van Salzburg en is onderdeel van het grootste skigebied van Oostenrijk. Dit skigebied is zowel geschikt voor de beginnende wintersporter als voor iemand die al jaren op de ski’s of op het board heeft gestaan. Materiaalhuur (ski’s/snowboard, schoenen) zit bij de reissom inbegrepen. 

Op de piste krijg je les of ga je met één van de docenten mee op pad, afhankelijk van je niveau. Lessen worden gegeven door een gediplomeerde instructeur. Bij de indeling van de lesgroepen zal rekening worden gehouden met het niveau van de leerlingen. Hiermee wordt de veiligheid gewaarborgd, maar zal er voor iedere leerlingen in de lessen uitdaging te vinden zijn.

Wanneer wij niet op de piste staan zijn we met zijn allen in Jugendgästehaus Aumühle. Dit jugendgästehaus is een authentiek Oostenrijkse accommodatie. In totaal biedt het gasthof ca. 160 bedden verdeeld over 57 kamers. Deze kamers zijn verdeeld over drie aparte gedeeltes in het huis. Deze gedeeltes horen bij elkaar, maar elk gedeelte heeft een eigen ingang, skiberging, eetzaal en activiteitenruimte. Zo heeft elke groep zijn/haar eigen ‘huis’.

Let op! Lees de voorwaarden op Senses goed door! Hierin staat o.a. belangrijke informatie over de machtiging die ingeleverd moet worden. Als dit niet gebeurt ga je niet mee!