Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Stedenreis

 

Zoals ieder jaar, zullen ook dit jaar alle leerlingen uit havo 4 en vwo 4 een wereldstad bezoeken. Dit gebeurt onder leiding van ervaren SMC-gidsen. Tijdens de reis verdiepen de leerlingen zich in de geschiedenis en de culturele aspecten van één van de volgende prachtige steden: Parijs, Londen, Praag, Berlijn, Rome, Barcelona, Lissabon of Athene. Het doel van de stedenreis is de ultieme verdieping in een culturele wereldstad, hoewel het natuurlijk een ontzettend gezellige reis is, is het in de eerste plaats een leerreis.

Leerlingen worden zo veel mogelijk ingedeeld op hun vakkenpakket. Leerlingen die Duits in hun pakket hebben gaan naar Berlijn, leerlingen met Spaans naar Barcelona etc. Een leerling die iets anders wil, moet een duidelijke motivatie opgeven waarom hij/zij eventueel voor een andere stad kiest! Dit kan in het motivatievak op Senses.