Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Michaël Live

Michaël Live is dé muziekavond van het jaar op het SMC. Een spectaculaire evenement waar veel bekende en nog onbekende bands optreden. Van Pop tot Rock, Reggae & Hip Hop, Ska, Punk en keiharde Metal, er wordt wel elk jaar weer van alles en voor iedereen wat wils geboden. De meeste bands komen van het SMC, zowel bands van leerlingen als ook van oud-leerlingen of van docenten van het SMC.  

Sinds enkele jaren worden er ook internationale acts voor jullie geboekt, zoals de Duitse Death Metal band Buried in Black in 2015, de Hamburgse Doom-band B-S-T (Blut Schweiß Tränen), in 2017 Noise Forest uit Kiel en The Art of Havoc uit Hamburg in 2018. Deze laatste act hebben we vanwege het grote succes nu opnieuw voor jullie uitgenodigd. Zo wordt het elk jaar weer een onvergetelijk muzikaal hoogtepunt.

Speciaal voor alle deelnemers van Michaël Live worden er voorafgaand aan de generale repetitie workshops  aangeboden om de skills aan hun instrumenten nog te verbeteren. Het meest gave is dat de workshops door de leden van de professionele bands worden verzorgd. Je leert dus direct iets van de musici van de hoofdacts en dat ook nog eens helemaal gratis.

Wil je zelf meedoen en met je band optreden op Michaël Live, schrijf je dan snel in via https://smcsenses.nl/deelname-michael-live.

Kaartjes worden verkocht aan de deur en op http://smcsenses.nl/michael-live. Alle leerlingen van het SMC en gezinsleden van de deelnemers zijn welkom. Kom allemaal naar Michaël Live, zodat we er samen weer een geweldige avond van kunnen maken!

Alle leerlingen van het SMC en gezinsleden van de deelnemers zijn welkom. Kom allemaal naar Michaël Live, zodat we er samen weer een geweldige avond van kunnen maken.

Wil je meer weten over Michaël Live, stuur dan een mail naar de heer Andreas Lindner: alindner@stmichaelcollege.nl.