Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Michaël Live

Michaël Live is dé muziekavond van het jaar op het SMC. Een spectaculair evenement waar veel bekende en nog onbekende TOP-bands optreden. Van Pop tot Rock, Reggae, Ska, Punk en keiharde Metal, er wordt wel elk jaar weer van alles en voor iedereen wat wils geboden. De meeste bands komen van het SMC, zowel bands van leerlingen als van docenten. Maar elk jaar staat er wel weer een Zaanse band van oud-leerlingen van het SMC op het podium bij Michaël Live. Sinds 2015 worden er zelfs internationale TOP-acts voor jullie geboekt, zoals de Duitse Deathmetal-band Buried in Black of in 2016 de Hamburgse Doom-band B-S-T (Blut Schweiß Tränen: klik hier voor “Leuchturm” en “Ride On”). Zo wordt het elk jaar weer een onvergetelijk muzikaal hoogtepunt van het jaar.

Speciaal voor alle deelnemers van Michaël Live worden er voorafgaand aan de generale repetitie workshops aangeboden om de skills aan hun instrumenten nog te verbeteren. Maar het meest gave is dat de workshops door de leden van de professionele bands worden verzorgd. Je leert dus direct iets van de musici van de hoofdacts en dat ook nog eens helemaal gratis.

Alle leerlingen van het SMC en gezinsleden van de deelnemers zijn welkom. Kom allemaal naar Michaël Live, zodat we er samen weer een geweldige avond van kunnen maken.

Wil je meer weten over Michaël Live, stuur dan een mail naar de heer Andreas Lindner: alindner@stmichaelcollege.nl.