Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Spaanse taal en cultuur

¡Hola amigos!

Ga jij vaak naar Spanje op vakantie? Of vind je de Spaanse taal gewoon prachtig klinken? Zing en dans jij graag mee met Spaanse hits? Wil je tapas leren bereiden? Dan is Spaanse taal & Cultuur dé accentmodule voor jou!

Waarom Spaans?
Spaans wordt steeds belangrijker. Na Chinees en Engels is Spaans de meest gesproken taal. Meer dan 400 miljoen mensen spreken Spaans op vier continenten. 

Wat leer je?
Na het volgen van deze module kun je je beter redden in het Spaans. Het is dan veel makkelijker en leuker om contacten te leggen en een gesprekje te voeren met de lokale bevolking. We gaan op een speelse en creatieve manier de Spaanse taal leren.  
Je leert echter niet alleen de Spaanse taal maar ook de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur kennen. Zo kijken we Spaanse films, zingen Spaanse hits en proeven echte Spaanse tapas. 

Bijzondere activiteiten
We gaan o.a. een tapas workshop volgen, de flamenco muziek leren kennen, Spaanse films analyseren en we gaan op de Zaanse Schans op zoek naar Spaanse toeristen.  Hoe krijg je een plaats in de Accentmodule “Spaanse taal en cultuur”? Je hoeft nog geen woord Spaans te spreken om je in te kunnen schrijven voor deze accentmodule. Het is wel belangrijk dat je graag Spaans wilt leren spreken en verstaan. Interesse in de cultuur van Spanje en Latijns-Amerika is meegenomen. 

¡Bienvenidos! Welkom!