Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Istanbul (PWS-reis H4/V5)

Istanbul is een geweldige metropool van vele tegenstellingen: rijk en arm, Oost en West, streng gelovig en zeer modern, Azië en Europa, historisch en hypermodern. Een stad die door de eeuwen heen vele transformaties heeft ondergaan. Graag nemen we je in de laatste week van het schooljaar mee naar deze fantastische stad. 

Hoe doen we dat? Door van alles te bezoeken (via water, metro of te voet), door alles wat we zien met elkaar te bespreken, maar ook door de inwoners zelf te ontmoeten en aan hen allerlei vragen te stellen. Kortom: een stedenreis die je echt laat nadenken over wat je ziet en meemaakt.

 

Deze reis kan tevens gebruikt worden voor (onderdelen van) het profielwerkstuk. Dit mag letterlijk een Istanbul-gerelateerd onderwerp zijn, maar het hoeft niet zo strikt. Heb je hierover vragen, schiet een van de begeleiders (Hans Luiten of Janneke Metselaar) gerust even aan op de gang of in de les. We denken graag met je mee!

 

 

Praktisch:

  • Trip is voor zeer gemotiveerde leerlingen uit havo 4 en vwo 5.
  • We zijn in totaal 5 dagen weg met naar verwachting een vertrek in het weekend.
  • Je slaapt in een hostel met prachtig terras met uitzicht over de Bosporus, op 5 minuten lopen van het hippodroom.